SZIGET BÉRLÉSE

Nem kell feltétlenül megvásárolnunk egy szigetet több millió dollárért, ezen összeg töredékéért hetekre ki tudunk bérelni egy idilli szárazulatot. Nézzük meg, milyen kiadó szigeteket találunk szerte a világban..

 Necker Island

Kezdjük a kiadó szigetek sorát az egyik legexkluzívabb tengeri szárazulattal, amely a milliárdos Richard Branson tulajdonát képezi. A Necker Island a Brit-Virgin szigetek közelében, a karib-térségben található, trópusi besorolású sziget, amely már évtizedek óta a Virgin-tulajdonos tengeri birtoka. Branson igazi kis tengeri oázissá varázsolta a földdarabot, ahol több luxusapartman, nádfedeles házikók, és többféle sportolási lehetőség is is várja az odalátogatókat. Lehet itt tenniszezni, súlyt emelni, tengeralattjáróval búvárkodni, és egy tízfős személyzet lesi minden óhaját a vendégeknek. A szigeten olyan hírességek nyaraltak már, mint Robert de Niro, Barack Obama, és a Google-társalapító Larry Page. Ha valakinek elnyerte a tetszését a Necker Island, az kibérelheti azt napi kb 50.000 USD-ért.

Royal Belize

Ez egy a Belize partjainál elterülő kis sziget, amely három épületben összesen 9 hálószobával várja az üdülni vágyókat. Személyzet is tartozik a szigethez, mindezt napi 5 ezer USD-ért bérelhetjük ki, lényegesen kevesebbért, mint a Necker Island-et..

Tulajdonképpen azért a kényelemért, amit ez a sziget nyújtani tud nekünk, és ha számba vesszük, hogy még kiszolgáló személyzetet is kapunk, továbbá az étkezést is biztosítják, nem is olyan sok a napi 5 ezer USD bérleti díj.

Belize partjai szinte szabad szemmel látható, és a főváros is a közelben van. A kristálytiszta türkíz tengervíz pedig vetekszik a legjobb strandok szépségével. Eladó sziget az Adrián.

Cherry Island, Kanada

Az Ontario tó egy kis szűkebb torkolatában Toronto és Ottawa között található ez az idilli kis szárazulat, amelyen ugyan pálmafák nem találhatók, és nem feltétlenül a strandolni szerető célközönségnek való, azonban a természetbarát, erdőben barangolni szerető vendégeknek ez lehet a legjobb választás. Itt elvonulhatnak az idelátogatók a világ zaja elől, megcsodálhatják a zöld lombokkal borított tájat, és reggelenként teleszívhatják magukat tiszta, friss hegyi levegővel, és luxuslakosztályokban pihenhetethetik fáradt tagjaikat. A sziget napi bérleti díja 2.500 dollár.

East Sister Rock Island, Florida

Az apró kis szigetecske Florida partjaitól mindössze 3 perc hajóútra található, könnyen megközelíthető vízi úton, és légi járművel egyaránt. Habár a sziget területe nem túl nagy, egy családi nyaraláshoz tökéletes, ugyanis a rajta található épület rendelkezik pár hálószobával, teljesen felszerelt konyhával, a pár száz m2-es udvarról pedig gyönyörű kilátásunk van a tengerre, sőt a partot is látni. Eladó horvát sziget itt.A fürödni vágyók is jól érezhetik itt magukat, hiszen a kör alakú szigetet körülvevő vízet sziklák határolják, és csak lassan mélyül. Kalandra fel, és béreljük ki Rock Island-et mindössze napi 1.600 USD-ért.

Area 51 - Ship Channel Cay, Bahamas

Ideális hely akik csendre, nyugalomra, és gyönyörű strandra vágynak ez a Bahamákon található kis sziget. A türkízkék víz és a ragyogó napsütés birodalma ez, ahol több épület is a vendégek rendelkezésére áll, így akár több család, kisebb csoportok is kivehetik az ingatlant. Idejutni hajóval, vagy helikopterrel lehet, tehát ennek költségével is kell számolniuk a bérlőknek. Egy szakács is a vendégek rendelkezésére áll, aki különleges ínyencségeket szolgál fel minden étkezésre. A sziget napi bérleti díja 450 USD, amivel szinte hogy a legolcsóbbak közé sorolható.

© 2018 Sziget Blog
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el