ELADÓ SZIGETEK A KARIB TENGEREN

Fehér homokos strandok, zöldellő pálmaágak alatt kifeszített függőágy, és a türkízkék tenger nyugtató morajlása már elegendő motiváció lehet arra, hogy elkezdjünk eladó szigeteket keresgélni a Karib Tengeren, és a csodaszép Bahamákon.

Ha eladó karibi szigetekről van szó, akkor a legtöbb olvasó a vételár tekintetében azonnal a több tízmillió dolláros árcetlikre gondol, hiszen számos ezen témát feldolgozó cikk, 50-80 milliós a Bahamákon, vagy a Karib-térségben lévő eladó szigetekről ad hírt. Való igaz, hogy egy minden igényt kielégítő, a szigetvásárlás szempontjainak maximálisan megfelelő sziget több tízmillió USD-ba kerül, azonban 10 millió alatt is találni meseszép fehérhomokos szubtrópusi szárazulatokat, melyek ráadásul viszonylag könnyen megközelíthetők, és "mindössze" pár millió dollárt kell értük leszurkolni. Nézzünk körül tehát az eladó karibi szigetek között, esetleg vizsgáljuk meg az eladó szigeteket a Bahamákon, Floridától pár száz kilóméterre.

Third Cay - Eladó Sziget a Bahamákon

Enyhe túlzással szigetnek nevezhető a Bahamákon található Third Cay, amely inkább egy parányi kis földdarabra emlékeztet, amelyen található egy felújításra szoruló házikó. A szárazulat pár méterre található a turisták egyik kedvelt szigetétől Eleutherától, annak víz- és áramellátása megoldott. Hatalmas előnye a lokációnak, hogy mindössze 3 km-re található a legközelebbi repülőtér, és az egészségügyi ellátás is a közelben van, ugyanakkor mégis szigetnek nevezhető, mert kb 100 méter víz választja el Eleutherától.

Ahhoz képes, hogy a Bahamák egyik legnépszerűbb lokációjáról beszélünk, a sziget 1.4 millió dolláros vételára nem is tűnik magasnak.

Lobster - Bahamák

A Lobster nevű birtokot már teljes joggal nevezhetjük szigetnek, hiszen több épület is található azon, kiváló privát strandjai vannak, egy kikötő is tartozik hozzá, és mintegy 2 km távolságra található a népszerű turistacélponttól, Eleutherától.

A fő épület 4 hálós, 2 fürdős, emellett pedig két stúdió lakás található még a keskeny szigeten, továbbá van itt még egy kikötő is a hozzá tartozó hajós házzal. Wifi, generátor, fordított ozmózissal működő víztisztító szintén az ittlakók rendelkezésére áll.

Mindezen szubtrópusi luxusért 2.4 millió dollárt kell fizetnie a vásárlónak.

Charles Island - Bahamák

Mindössze egy kőhajításnyira található az Észak-Eleutherhez tartozó Spanish Wells városától, és maga a fő sziget is csak két perces hajóútra van. A víz és az áramvezetékek is elérhetőek a szigeten, s a repülőtér is csak negyed órás távolságban van. Igazi kincs ez a Bahamákon, amely csak a megfelelő befektetőre vár, hogy a szigetre egy luxushotelt, vagy pár polinéz stílusú villát építsen.

A mintegy 90.000 m2-es sziget vételára 16 millió dollár.

© 2018 Sziget Blog
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el