ÉSZAKI SZIGETEK


Aki nem a szubtrópusi, vagy mediterrán égövben keres privát szigetet, ám mégis Európa határain belül szeretne maradni, annak javallott körülnézni Európa északibb területein, akár a skandináv régióban, az Északi és a Balti tengerek birodalmában, ahol a túrázás és a természet szerelmesei megtalálják a természetnek azt a csendes és idilli közelségét, ahol teljes nyugalomban tölthetik szabad idejüket. Vagy tekintse meg Eladó adriai szigetek oldalunkat.

HORSE ISLAND - Írország

A hozzávetőlegesen 65 hektár nagyságú Lovak szigete Írország partjainál fekszik, egy igazi kis gyöngyszem, hiszen van infrastruktúrája, megoldott az áram- és a vízellátás, és épületek is találhatók a területen. A valamikori viktoriánus bányásztelepülés romjai még néhol előtűnnek, a természet szerelmesei számára igazi kincsesláda ez.

A fő épület 6 hálószobával várja vendégeit, ezen kívül további 2 illetve 3 hálós házak hivatottak az idelátogatók nyugodt pihenését szolgálni.

A Horse Island vételárát 7.5 millió dollárban határozták meg.

STORA EKHOLMEN - Svédország

Idilli kis búvóhely Stockholm közelében ez az 5.5 hektáros tengeri birtok, amelyen több épület és ivóvíz is található. A szárazföldtől pár perc, a svéd fővárostól 60 perc hajóútra található festői szépségű sziget igazi nyugalmat áraszt, itt kiteljesedhetnek mindazok, akik zavartalan pihenésre vágynak.

Tíz évvel ezelőtt két üzletember felvásárolta a szigetet, megkezdték a renoválást, azonban a munkálatok abbamaradtak, és ismét eladósorba került az ingatlan.

A Stora Ekholmen vételára 5.5 millió Euró.

BERGHOLMEN - Finnország

Ez a zöldellő, vadregényes szigetecske a szárazföldtől 10 percnyi hajóútra, Turku városától pedig 1 órányira található.

Az alig 4 hektáros földdarabon található egy fő épület több hálószobával, egy vendégház, egy szaunaház, és egy csónakház is. Eladó Európai Szigetek.

Ideális hely ez a kikapcsolódásra, ám üzleti szempontból is kiváló befektetés lehet ez a balti tengeri szárazulat.

A 3.7 hektáros sziget ketté van osztva, abból 1.4 hektárat nem adnak el, csak a maradék 2.3 hektárat és az azon található épületeket lehet megvásárolni 2.6 millió USD-ért.

© 2018 Sziget Blog
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el